3 Ways To Open Dl Tiedostot

Tämä scripti auttaa sinua asentamaan Windows-sovellusten ja järjestelmän tarvitsemia tiedostoja (kuten .dll-tiedostot) kirjastoja, fontteja, ohjelmia ja rekisteriarvoja. Ohjelma lataa tarvittavat tiedostot automaatisesti. Jos ohjelmaa käytetään sellaisessa työasemassa, jonne ei ole asennettu Asteri kirjanpitoa, esim.

  • Kun olet sivulla, valitse kieli, jolla haluat ladata sen, ja napsauta latausta.
  • Tästä virheestä on kaksi indikaattoria; ensimmäinenon ilmeisesti korkea suorittimen käyttö.
  • Tietokoneesi voi pyytää sinua valitsemaan oletusohjelman, jonka kanssa haluat avata DL -tiedostoa tulevaisuudessa.
  • Sovellukset käyttävät näitä tiedostoja lisätoimintojen ja kirjastojen hankkimiseksi upottamatta niitä itse ohjelmaan.
  • Palvelut voivat olla myös .exe tiedostoja kuten tuo ati-alkuinen palvelu esimerkkinä.

LoadedDllsView näyttää, mitkä ovat Käytetyt DLL-tiedostot. Valitsemme sen ja tiedostoluettelon alla oleva paneeli näyttää, mitkä sovellukset tai prosessit käyttävät niitä. Voit valita DLL-tiedoston ja tarkastella sitä mikä on sovellus tai prosessi käytät sitä. Aiomme kommentoida, miten tämä mielenkiintoinen sovellus toimii, mikä on erittäin hyödyllinen tietyissä tietyissä hetkissä. Käytämme kolmannen osapuolen apuohjelmaa Excelissä, joka jostain syystä ei toimi koneellani, mutta kaikille muille. Outoa on, että kun poistat lisäosan käytöstä ja otat sen käyttöön, se alkaa toimia …

Microsoft Security Essentials Mse Asennuspaketin Lataaminen Verkosta

Lähes kaikissa virustentorjuntasovelluksissa on ajoitusominaisuus, jonka avulla voit määrittää automaattiset tarkistukset. Muuta aikataulu ajaksi, jolloin et käytä kannettavaa tietokonetta ja et enää häiritse sinua. Oletko huomannut, että tietokoneesi on hidas näennäisesti satunnaisina aikoina, ja nämä ajat korreloivat usein levyn suuren aktiivisuuden kanssa? Itse asiassa System Idle Process on vain säie, joka kuluttaa suorittimen jaksoja, joita ei muuten käytetä. Tätä prosessia käytetään joidenkin erittäin Korjaa Dll-virheet salattujen koodausvaikeuksien takia, jotka joskus tekevät prosessorista suositeltavamman, ellei jopa tehokkaamman, ajaa jotain eikä mitään. Kirjoita Suorita-valintaikkunaan taskchd.msc ja napsauta OK. Kuten TenForums-viestistä myöhemmin löydettiin, Windows Defenderin palomuurin nollaaminen korjaa ongelman.

Korjaa Dll

Tietokone on monelle kotitaloudelle ja yritykselle välttämätön sijoitus. Tietokonetta ostettaessa toivotaan että laite kestää useita vuosia, pysyy ajan tasalla ja ennen kaikkea on perustoiminnoiltaan nopea ja turvallinen. Yleisin ongelma ikääntyvällä tietokoneella on sen hidastuminen.

Ainakin kaksi kolmesta epäillystä palvelusta on määritettävä sellaisiksi kuin Oma prosessi varmistaa, että ne erotetaan toisistaan ​​tulevaisuudessa. Ensimmäinen vaihe on tunnistaa ongelmia aiheuttava palvelu. Vaikka Windowsin oma Tehtävienhallinta on myös oppinut tekemään tämän äskettäin, käytin Process Hackeria, joka voi myös muokata palvelun kokoonpanoa. Suorittimen käyttö on nyt noin 10-20%, ja “Näyttö” on palannut paristotoimintojeni yläosaan. Kuinka korjata Windows 10 kriittinen prosessi kuollut. RATKAISUT – Korjaa järjestelmäpalvelun poikkeus Windows 10 BSOD-virhe.

Leave a Comment

Open chat
Hallo ada yg bisa saya bantu ?